🌞 Summer Sale / kedvezmény 15-18% 🌞

Csomagtér-takaró ablakok

Csomagtér-takaró ablakok 4 ajtó, Fekete, Suntop

179 622 Ft
Szín:

A CARGO ablak változat a két lehetséges felépítés egyike. Ehhez a termékhez már telepített Suntop Bowless Top tetőrész és ajtókörnyezet szükséges. Ha még nem rendelkezik Suntop Bowless Top tetővel, megvásárolhatja itt az e-shopban, vagy vásárolhat egy komplett ... Több információ

Rész: XOCW003
Suntop


Spanyol raktár: Nem elérhető
Cseh raktár: Nem elérhető

Leírás

A CARGO ablak változat a két lehetséges felépítés egyike. Ehhez a termékhez már telepített Suntop Bowless Top tetőrész és ajtókörnyezet szükséges. Ha még nem rendelkezik Suntop Bowless Top tetővel, megvásárolhatja itt az e-shopban, vagy vásárolhat egy komplett CARGO Top tetőt, beleértve a tetőt, az ajtókat és az összes szükséges tartozékot. A CARGO ablakok teljesen bezárják a Wrangler csomagtartójának hátulját. Közvetlenül a Suntop Bowless Top tetőhöz rögzíthető, és nincs szükség további alkatrészekre. Az új, teljesen vízálló farmerszövet maximális időjárásállóságot és maximális rugalmasságot garantál.

Műszaki adatok

  • Szín: Black
  • Anyag: Denim

Ráfér

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Lehet, hogy neked is tetszeni fog

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem