🌞 Summer Sale / kedvezmény 15-18% 🌞

Bowless Top tető

Bowless Top tető 4 ajtó, Fekete, Fastback, Suntop

379 647 Ft
Szín:

A SUNTOP négyajtós Jeep Wrangler JK új FASTBACK puhatetőjét ULTIMATE-nak hívják, mert ez a tökéletes megoldás Jeep Wrangler JK-jához. Minden egyben, nem kell semmilyen más alkatrészt vásárolnia vagy telepítenie. A csomag tartalmazza a tetőt, a Fastback hátsó é ... Több információ

Rész: XOST008
Suntop


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Nem elérhető

Leírás

A SUNTOP négyajtós Jeep Wrangler JK új FASTBACK puhatetőjét ULTIMATE-nak hívják, mert ez a tökéletes megoldás Jeep Wrangler JK-jához. Minden egyben, nem kell semmilyen más alkatrészt vásárolnia vagy telepítenie. A csomag tartalmazza a tetőt, a Fastback hátsó és oldalsó ablakokat, az ajtókárpitot és a rögzítési tartozékokat. Az ULTIMATE Soft Top vászontető a stílusok különféle kombinációit kínálja, az autót teljesen eltakarótól a teljesen nyitott térig. Kiegészítő tartókeret nélkül közvetlenül a védőkeretre ül. Az új, teljesen vízálló farmerszövet maximális időjárásállóságot és maximális rugalmasságot garantál. Sötétített ablakokkal. A kiváló minőségű farmer anyag lehetővé teszi, hogy annyiszor hajtsa össze, ahányszor csak akarja, és nagyon kevés helyet foglal el a csomagtartóban.

Műszaki adatok

  • Szín: Black
  • Anyag: Denim

Ráfér

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Lehet, hogy neked is tetszeni fog

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem