🔔 Ma csak a spanyol raktárból szállítunk 🔔

Komplett csomagtér burkolat

Komplett csomagtér burkolat 4 ajtó, Katonai zöld, Suntop

383 633 Ft
Szín:

A SUNTOP Jeep Wrangler JK 4 ajtós új CARGO Soft tetejét ULTIMATE-nak hívják, mert ez a tökéletes megoldás Jeep Wrangler JK-jához. A csomag tartalmaz egy tetőt, egy pickup típusú csomagtérburkolatot, ajtóburkolatokat és vasalatokat. Minden egyben, nem kell semm ... Több információ

Rész: XOCC002


Spanyol raktár: Nem elérhető
Cseh raktár: Nem elérhető

Leírás

A SUNTOP Jeep Wrangler JK 4 ajtós új CARGO Soft tetejét ULTIMATE-nak hívják, mert ez a tökéletes megoldás Jeep Wrangler JK-jához. A csomag tartalmaz egy tetőt, egy pickup típusú csomagtérburkolatot, ajtóburkolatokat és vasalatokat. Minden egyben, nem kell semmilyen más alkatrészt vásárolnia vagy telepítenie. Az ULTIMATE Soft Top vászontető a stílusok különféle kombinációit kínálja, az autót teljesen eltakarótól a teljesen nyitott térig. Az új, teljesen vízálló farmerszövet maximális időjárásállóságot és maximális rugalmasságot garantál. A kiváló minőségű farmer anyag lehetővé teszi, hogy annyiszor hajtsa össze, ahányszor csak akarja, és nagyon kevés helyet foglal el a csomagtartóban. Ha már van Soft Top a Suntoptól, akkor csak tető, ajtókeret és vasalat nélküli CARGO ablakokat vásárolhat.

Műszaki adatok

  • Szín: Military Green
  • Anyag: Denim

Ráfér

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Lehet, hogy neked is tetszeni fog

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem