Bikini felső

Bikini felső 2 ajtó, Fekete, Nagyított, 5 ágú csillag, Jeep Wrangler JL

39 605 Ft

Gyors és egyszerű megoldást keres, hogy megvédjen a naptól, és egyben engedje be a szellőt? Az X-Offroad bikinik könnyen fel- és levehetők, tartós anyagból készültek, amelyet nem kell levenni a Hardtop vagy Softop felszereléséhez. A bővített verziójú 2 Door bi ... Több információ

Rész: XOBB008


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Elérhető

Leírás

Gyors és egyszerű megoldást keres, hogy megvédjen a naptól, és egyben engedje be a szellőt? Az X-Offroad bikinik könnyen fel- és levehetők, tartós anyagból készültek, amelyet nem kell levenni a Hardtop vagy Softop felszereléséhez. A bővített verziójú 2 Door bikini a védőkeret hátsó részét is lefedi, nem csak a tetőt. Úgy tervezték, hogy kiküszöböljék a tükröződést és 70%-os védelmet nyújtsanak a káros UV-sugárzás ellen, miközben lehetővé teszik a tető nélküli vezetést. Az X-Offroad Bikini kiváló fényvédelmet nyújt anélkül, hogy külön elülső napellenzőre lenne szükség. Tartós fekete szövetből készült. A telepítéshez nincs szükség speciális szerszámokra.

Műszaki adatok

  • Anyag: Polyester

Ráfér

2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL

Lehet, hogy neked is tetszeni fog

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem