Szélvédő keret konzolok

Szélvédő keret konzolok Felső, LED rámpa, 50", Jeep Wrangler JK

35 604 Ft
Szín:

Az X-Offroad szélvédőkeret konzoljai lehetővé teszik a LED-es fénysáv egyszerű felszerelését a szélvédő fölé. A szélvédő tartója a jármű A-oszlopára van felszerelve. A fényrúd-tartók 3/16" vastag acélból készülnek, lézerrel vágják és precíziós CNC préssel form ... Több információ

Rész: XOAL020


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Elérhető

Ne felejts el vásárolni sem

🔥 Légy okos és vegyél ch 🔥

Magas kedvezménnyel vásárolhatja meg a használt terméket 👍

Leírás

Az X-Offroad szélvédőkeret konzoljai lehetővé teszik a LED-es fénysáv egyszerű felszerelését a szélvédő fölé. A szélvédő tartója a jármű A-oszlopára van felszerelve. A fényrúd-tartók 3/16" vastag acélból készülnek, lézerrel vágják és precíziós CNC préssel formálják. A könnyű rámpa Texture Powder Coating Fine bevonattal van ellátva. Könnyen telepíthető. Nincs szükség fúrásra vagy vágásra. Egyszerűen csavarja őket az autó szélvédőkeretén lévő tartókra a meglévő csavarok segítségével. A fényrúd-tartókhoz precízen vágott gumitömítések tartoznak, amelyek megvédik járműve fényezését a kopástól. A lámpatartót 50"-os LED-es fénysávhoz tervezték.

Ráfér

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Lehet, hogy neked is tetszeni fog

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem