LED ködlámpa készlet

LED ködlámpa készlet HALO stílusban, E9 európai homologizáció, Jeep Wrangler JK

53 207 Ft
Szín:

Az X-Offroad vadonatúj full LED ködlámpákat mutat be 10 W-os nagy teljesítményű LED lencsével és 5 W-os „HALO” nappali fénygyűrűvel. Cserélje le gyári ködlámpáit nagy teljesítményű LED izzókra! A ködlámpa háza alumínium ötvözetből készült, és edzett műanyag fe ... Több információ

Rész: XOFL009


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Elérhető

Leírás

Az X-Offroad vadonatúj full LED ködlámpákat mutat be 10 W-os nagy teljesítményű LED lencsével és 5 W-os „HALO” nappali fénygyűrűvel. Cserélje le gyári ködlámpáit nagy teljesítményű LED izzókra! A ködlámpa háza alumínium ötvözetből készült, és edzett műanyag fedőüveggel. Ezek a LED ködlámpák gyorsan növelik a láthatóságot, ami nagyobb biztonságot eredményez. Az X-Offroad lámpákat a legjobbat igénylő tereprajongók számára tervezték. Csak szabványos USA vagy EU gyári lökhárítóhoz. Nem a különleges kiadású lökhárítókhoz, mint a 10. évfordulóhoz, vagy más lökhárítókhoz az utángyártott piacról.

Műszaki adatok

  • Erős: 10W
  • DRL: 5W
  • Jóváhagyás: ECE, R19, R10, R87

Ráfér

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Lehet, hogy neked is tetszeni fog

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem