🌞 Summer Sale / kedvezmény 15-18% 🌞

Rock LED lámpák

Rock LED lámpák 8 db, RGB

-15%
73 209 Ft   62 227 Ft
Szín:

X-Offroad Rock LED Relé nélkül világít, normál nappali fényben is világít. A könnyű gyémánt forma és a kis méretek lehetővé teszik a telepítést bárhol. A nagy magasságú PC lencsék védik a fényforrást a homoktól / portól / sártól. Tömör alumínium öntvény a nagy ... Több információ

Rész: XOEA012


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Elérhető

Leírás

X-Offroad Rock LED Relé nélkül világít, normál nappali fényben is világít. A könnyű gyémánt forma és a kis méretek lehetővé teszik a telepítést bárhol. A nagy magasságú PC lencsék védik a fényforrást a homoktól / portól / sártól. Tömör alumínium öntvény a nagyobb tartósság érdekében, és hűtőként is szolgál. Különféle RGB fényeffektusok és villogó (a Bluetooth APP segítségével), amelyek vonzóvá varázsolják járművét a sötétben. Lehetővé teszi a Bluetooth-on keresztüli vezérlést és a DIY fényeffektust Android / iPhone telefonokon. Használható belső világításként, motortér világításként, lakókocsi világításként, nappali menetfényként (DRL), tolatólámpaként stb. A nagy magasságú PC lencsék védik a fényforrást a homoktól / portól / sártól.

Lehet, hogy neked is tetszeni fog

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem