Kapcsoló dobozok

Kapcsoló dobozok 6 kapcsoló

93 786 Ft
Szín:

A Jeep szinte korlátlan számú módosítást kínál, amelyeket el tud képzelni. Azonban minden olyan beállítást, amely áramot igényel, ellenőrizni kell. Ez az oka annak, hogy az X-Offroad különféle billenőkapcsoló-rendszereket mutat be a különböző típusú Jeepekhez. ... Több információ

Rész: XORS009


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Elérhető

Leírás

A Jeep szinte korlátlan számú módosítást kínál, amelyeket el tud képzelni. Azonban minden olyan beállítást, amely áramot igényel, ellenőrizni kell. Ez az oka annak, hogy az X-Offroad különféle billenőkapcsoló-rendszereket mutat be a különböző típusú Jeepekhez. Ez a készlet tartalmaz egy műanyag borítású relédobozt, egy acél tartót az egyszerű telepítéshez és összeszereléshez, 6 kapcsológombot 24 egyedi matricával és szerelő hardvert. Ehhez a termékhez nem kell további vezetékeket vásárolnia, pl. kiegészítő lámpákhoz, LED-es lámpatartókhoz stb., mert minden biztosíték és relé a vezérlődoboz részét képezi. A panel háttérvilágítású kapcsolókkal van felszerelve. Könnyen telepíthető. Nincs szükség fúrásra vagy vágásra. A fejlett hő- és túlterhelés elleni védelem segíti a rakomány biztonságos működését. A hőmérsékletvédő kapcsoló automatikusan lekapcsolja a relét, ha a belső hőmérséklet meghaladja a 100 °C-ot. Magas hőmérsékletnek ellenálló biztosítékrelédoboz ház környezetbarát és nem éghető, tartós ABS műanyagból.

Műszaki adatok

  • Maximális teljesítmény: 960W
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem