🌞 Summer Sale / kedvezmény 15-18% 🌞

Szélvédő keret konzolok

Szélvédő keret konzolok Felső, Alsó, Kettős, LED rámpa, 50", Jeep Wrangler JK

-15%
34 004 Ft   28 903 Ft
Szín:

Az X-Offroad szélvédőkeret konzoljai lehetővé teszik a LED-es fénysáv egyszerű felszerelését a szélvédő fölé. A dupla X-Offroad konzollal egyszerre két LED-es fénysávot szerelhet fel. A fényrúd-tartók 3/16" vastag acélból készülnek, lézerrel vágják és precízió ... Több információ

Rész: XOAL060


Spanyol raktár: Nem elérhető
Cseh raktár: Nem elérhető

Leírás

Az X-Offroad szélvédőkeret konzoljai lehetővé teszik a LED-es fénysáv egyszerű felszerelését a szélvédő fölé. A dupla X-Offroad konzollal egyszerre két LED-es fénysávot szerelhet fel. A fényrúd-tartók 3/16" vastag acélból készülnek, lézerrel vágják és precíziós CNC préssel formálják. A könnyű rámpa Texture Powder Coating Fine bevonattal van ellátva. Könnyen telepíthető. Nincs szükség fúrásra vagy vágásra. Egyszerűen csavarja őket az autó szélvédőkeretén lévő tartókra a meglévő csavarok segítségével. A fényrúd-tartókhoz precízen vágott gumitömítések tartoznak, amelyek megvédik járműve fényezését a kopástól.

Ráfér

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Lehet, hogy neked is tetszeni fog

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem