🌞 Summer Sale / kedvezmény 15-18% 🌞

LED-es hátsó lámpa készlet

LED-es hátsó lámpa készlet Füst, EU, Jeep Wrangler JK, serie Eclipse

-15%
60 808 Ft   51 686 Ft
Szín:

Szereted a LED világítástechnikát? A Wrangler JK gyárilag halogén lámpákkal van felszerelve, de most már LED-ekkel is frissítheted Jeepedet! Cserélje le gyári hátsó lámpáit vadonatúj LED-es hátsó lámpákra. Az X-Offroad bemutatja a Desert Black sorozat Full LED ... Több információ

Rész: XOTL015


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Elérhető

Leírás

Szereted a LED világítástechnikát? A Wrangler JK gyárilag halogén lámpákkal van felszerelve, de most már LED-ekkel is frissítheted Jeepedet! Cserélje le gyári hátsó lámpáit vadonatúj LED-es hátsó lámpákra. Az X-Offroad bemutatja a Desert Black sorozat Full LED-es hátsó lámpáit füstös takaróüveggel. A LED sokkal gyorsabban világít, mint a hagyományos izzók (több mint 0,5 másodperccel gyorsabb), így sokkal gazdaságosabb a vezetés. Egyszerű Plug & Play telepítés. A hátsó lámpák európai foglalattal rendelkeznek. Az EU-modellek esetében nincs szükség további részvételre. Párban eladó.

Műszaki adatok

  • Foglalat: EU
  • üzemi feszültség: 12-24V DC
  • Vízálló: IP67

Ráfér

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Lehet, hogy neked is tetszeni fog

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem