Működő LED lámpák készlete

Működő LED lámpák készlete Szélesvásznú, 72W

-39%
HUF 15,362   HUF 9,298

Az egyik legsokoldalúbb és legkompaktabb X-Offroad világítási megoldás. Ideális minden olyan alkalmazáshoz, amely sokféle világítást igényel, beleértve az A-oszlopokat, ködlámpákat és motorkerékpár-alkalmazásokat. A lámpatesteket 180°-os vízszintes megvilágítá ... Több információ

Rész: XOKT089


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Nem elérhető

Mi van a készletben?

Leírás

Az egyik legsokoldalúbb és legkompaktabb X-Offroad világítási megoldás. Ideális minden olyan alkalmazáshoz, amely sokféle világítást igényel, beleértve az A-oszlopokat, ködlámpákat és motorkerékpár-alkalmazásokat. A lámpatesteket 180°-os vízszintes megvilágítással szállítjuk, ha párban vagy egylámpás alkalmazásokban használják. A tartós vízálló konstrukció IP 67 védelmi fokozattal rendelkezik, és törhetetlen polikarbonát átlátszó lencsékkel van felszerelve. A bordázott hűtőbordák szaténfekete porbevonattal rendelkeznek. A lámpák közúti használatra nem engedélyezettek, és csak szántóföldi használatra készültek.

A készlet tartalmaz: 2× LED munkalámpa Szélesvásznú

Lehet, hogy neked is tetszeni fog

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem