🔥 kedvezmény 11%: Bonnets 🔥

Kapcsoló dobozok

Kapcsoló dobozok 6 kapcsoló, Voltmérő, Jeep Wrangler JK

117 615 Ft
Szín:

A Jeep szinte korlátlan számú módosítást kínál, amelyeket el tud képzelni. Azonban minden olyan beállítást, amely áramot igényel, ellenőrizni kell. Ez az oka annak, hogy az X-Offroad különféle billenőkapcsoló-rendszereket mutat be a különböző típusú Jeepekhez. ... Több információ

Rész: XORS004


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Elérhető

Leírás

A Jeep szinte korlátlan számú módosítást kínál, amelyeket el tud képzelni. Azonban minden olyan beállítást, amely áramot igényel, ellenőrizni kell. Ez az oka annak, hogy az X-Offroad különféle billenőkapcsoló-rendszereket mutat be a különböző típusú Jeepekhez. Ez egy minden az egyben készlet, amely a szélvédőkeret tetejére rögzíthető acélházban lévő kapcsolódobozt, az acélházban lévő reléket és biztosítékokat, valamint a teljes vezetékezést tartalmazza. Ehhez a termékhez nem kell további vezetékeket vásárolnia, pl. kiegészítő lámpákhoz, LED-es lámpatartókhoz stb., mert minden biztosíték és relé a vezérlődoboz részét képezi. A panel háttérvilágítású kapcsolókkal van felszerelve.

Műszaki adatok

  • Szélesség: 180 milimeter
  • Magasság: 110 milimeter

Ráfér

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem