Négyzet alakú LED fényszóró készlet

Négyzet alakú LED fényszóró készlet Jeep Cherokee XJ, Wrangler YJ, serie 4000

74 009 Ft
Szín:

Az X-Offroad bemutatja a 4000-es sorozat vadonatúj LED-es lámpáit - nagy teljesítményű négyzet alakú fényszórókat, 5x7" méretű vetítési technológiával. A LED lámpák tompított állapotban 50%-kal, távolról pedig 55%-kal több fényt bocsátanak ki, mint a gyári lám ... Több információ

Rész: XOHL020


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Nem elérhető

Leírás

Az X-Offroad bemutatja a 4000-es sorozat vadonatúj LED-es lámpáit - nagy teljesítményű négyzet alakú fényszórókat, 5x7" méretű vetítési technológiával. A LED lámpák tompított állapotban 50%-kal, távolról pedig 55%-kal több fényt bocsátanak ki, mint a gyári lámpák. Cserélje le gyári fényszóróit nagy teljesítményű LED lámpára! Ez a fényszórókészlet kiváló láthatóságot, rendkívüli tartósságot, valamint páratlan teljesítményt és tartósságot biztosít. A LED fényszórók közvetlenül helyettesítik a gyári fényszórókat. Az X-Offroad lámpákat a legjobbat igénylő tereprajongók számára tervezték. Könnyű telepítés: A Plug & Play telepítésnek köszönhetően ez a LED gyorsan és egyszerűen helyettesíti a szokásos fényszórókat. Megjegyzés: A Jeep Wrangler YJ esetében ügyeljen arra, hogy azonos méretű legyen, ez az YJ fényszórók nagyobb változata. Párban eladó.

Műszaki adatok

  • Magas energiafogyasztás: 85W
  • Alacsony energia fogyasztás: 45W
  • Átlagos fényerő (magas): 6500LM
  • Márkák: DOT SAE, E9
  • Foglalat: H4

Ráfér

1984-2001 Jeep Cherokee XJ
1987-1995 Jeep Wrangler YJ

Lehet, hogy neked is tetszeni fog

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem