🌞 Summer Sale / kedvezmény 15-18% 🌞

Csuklyatartók

Csuklyatartók Fekete, Jeep Wrangler JK & JL, Jeep Gladiator JT, JL Style

-15%
19 602 Ft   16 661 Ft
Szín:

Szereted a JL motorháztető tartókat? Most már a JK Wrangleren is felveheti őket. Az X-Offroad bemutatja az új JL-stílusú motorháztető-rögzítő készletet, amely elhozza az új Jeep Wrangler JL ízét JK-jába. A motorháztető-tartó készlet alkalmas a Jeep Wrangler JL ... Több információ

Rész: XOEA082


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Elérhető

🔥 Légy okos és vegyél ch 🔥

Leírás

Szereted a JL motorháztető tartókat? Most már a JK Wrangleren is felveheti őket. Az X-Offroad bemutatja az új JL-stílusú motorháztető-rögzítő készletet, amely elhozza az új Jeep Wrangler JL ízét JK-jába. A motorháztető-tartó készlet alkalmas a Jeep Wrangler JL és a Jeep Gladiator JT modellekhez is. Az eredeti motorháztető-tartók leromlanak és meghibásodnak, és a legtöbb motorháztető-tartó furcsán néz ki. Könnyen telepíthető. JL és JT esetén nincs szükség beállításra. Egyes JK modelleknél előfordulhat, hogy el kell távolítani az alsó retesz műanyag csapját. További információért forduljon hozzánk.

Ráfér

2019-2029 Jeep Gladiator JT
2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL

Lehet, hogy neked is tetszeni fog

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem