Gyors részletező

Gyors részletező SPECTRUM, 700 ml

6 801 Ft
(9 715,71 Ft / L)

A K2 SPECTRUM egy egyedülálló folyékony viasz, amelyet a legújabb technológiai ismeretek alapján hoztak létre. Ennek köszönhetően könnyedén viaszolhatja az autófestéket, és mély fényt ad. Csak permetezze a felületet, majd törölje le, ne várja meg, amíg a viasz ... Több információ

Rész: G020


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Nem elérhető

Leírás

A K2 SPECTRUM egy egyedülálló folyékony viasz, amelyet a legújabb technológiai ismeretek alapján hoztak létre. Ennek köszönhetően könnyedén viaszolhatja az autófestéket, és mély fényt ad. Csak permetezze a felületet, majd törölje le, ne várja meg, amíg a viasz megszárad. A K2 SPECTRUM könnyen polírozható és nem hagy fehér foltokat. Kiváló minden típusú bevonathoz. Meleg felületen használható. Számtalan felhasználás. Ideális műanyagok, lámpák, műszerfalak, króm és gumi alkatrészek, gumiabroncsok, bőr és ablakok újrafutózására. Széles körben használható otthon vagy irodában, bútorok, ablakok, műanyagok, LCD képernyők, üvegek stb. védelmére. Kellemes illat jellemzi, melynek összetevői megőrzik a friss illatot.

Műszaki adatok

  • Hangerő: 0.70 L

Lehet, hogy neked is tetszeni fog

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem