Eltávolítja a karcolásokat

Eltávolítja a karcolásokat VENOX, 180 g

3 996 Ft
(2 220 Ft / 100 g)

A K2 VENOX kisimítja és polírozza a lakkot és eltávolítja a karcokat, így újszerűnek tűnik. A napsugarak megtörik a festék egyenetlenségeit, és kiemelik az összes hibát, különösen tiszta napokon. Ezért alkottuk meg a K2 VENOX tejet, amely innovatív összetételé ... Több információ

Rész: G050


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Nem elérhető

Leírás

A K2 VENOX kisimítja és polírozza a lakkot és eltávolítja a karcokat, így újszerűnek tűnik. A napsugarak megtörik a festék egyenetlenségeit, és kiemelik az összes hibát, különösen tiszta napokon. Ezért alkottuk meg a K2 VENOX tejet, amely innovatív összetételének köszönhetően visszaadja a festék eredeti fényességét és eltávolítja a karcokat az autó többszöri mosása után is. A K2 VENOX tej tartósan eltávolítja a karcolásokat a festékről, ahelyett, hogy ideiglenesen lefedné azokat. A karcolások többszöri mosás után sem jönnek vissza. A K2 VENOX kézi és mechanikus használatra alkalmas.

Műszaki adatok

  • Töltősúly: 180 g

Lehet, hogy neked is tetszeni fog

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem