🌞 Summer Sale / kedvezmény 15-18% 🌞

Kiváló padlószőnyegek

Kiváló padlószőnyegek 4 ajtó, Elülső, Hátulsó, Jeep Wrangler Unlimited JK

-15%
46 006 Ft   39 105 Ft
Szín:

Ezek a pontosan illeszkedő X-Offroad Ultimate padlószőnyegek ideálisak az egész éves védelemhez, és kiváló anyagból készültek, amely extrém körülmények között is felülmúlja az olcsóbb szőnyegeket. A magas, 8 mm-es futófelület minimálisra csökkenti a csúszást, ... Több információ

Rész: XOIA045


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Elérhető

Leírás

Ezek a pontosan illeszkedő X-Offroad Ultimate padlószőnyegek ideálisak az egész éves védelemhez, és kiváló anyagból készültek, amely extrém körülmények között is felülmúlja az olcsóbb szőnyegeket. A magas, 8 mm-es futófelület minimálisra csökkenti a csúszást, a megemelt él pedig akár 40-szer több folyadékot tart vissza, és segít elvezetni a sarat a cipőkről. Ultimate szőnyegeink a padlókád pontos kontúrjait másolják, kesztyűként illeszkednek, és egyedi mintázattal rendelkeznek. Az X-Offroad betétek alja is van bordákkal és horgokkal a szőnyegekhez, amelyek biztonságosan a helyükön tartják őket, és tisztításkor könnyen eltávolíthatók.

Ráfér

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Lehet, hogy neked is tetszeni fog

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem