Rács betétek

Rács betétek Króm, Méhsejt kialakítás, Nyitással, Jeep Wrangler JK

31 604 Ft
Szín:

Az X-Offroad rácsbetétek a stílusos megjelenést a funkcionalitással ötvözik kedvező áron. A rácsbetétek egy lyukkal rendelkeznek a zár számára. A rácsbetéteket méhsejt alakú kivágással és króm bevonattal szállítjuk. Nincs szükség fúrásra vagy vágásra. Használj ... Több információ

Rész: XOEA073


Spanyol raktár: Nem elérhető
Cseh raktár: Nem elérhető

Leírás

Az X-Offroad rácsbetétek a stílusos megjelenést a funkcionalitással ötvözik kedvező áron. A rácsbetétek egy lyukkal rendelkeznek a zár számára. A rácsbetéteket méhsejt alakú kivágással és króm bevonattal szállítjuk. Nincs szükség fúrásra vagy vágásra. Használja a mellékelt 3M hevedereket a rácshoz való rögzítéshez. Az X-Offroad rácsbetétek más megjelenéssel és zárfurattal vagy anélkül is kaphatók. Nem használható Wrangler Sahara 2016/2018 vagy Rubicon 2017/2018, Hard Rock vagy Back Country Edition gyári rácsbetétekkel. A krómozott elemeket rendszeresen krómvédő szerrel kell kezelni.

Ráfér

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Lehet, hogy neked is tetszeni fog

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem