🔥 kedvezmény 11%: Bonnets 🔥

Állítható és levehető stabilizátor rudak

Állítható és levehető stabilizátor rudak 2.5-6", Jeep Wrangler JK

47 606 Ft

Ezek az állítható és levehető stabilizátor rudak lehetővé teszik az első stabilizátor rúd helyzetének finomhangolását a kiváló kezelhetőség érdekében. Az állítható és levehető stabilizátorok elengedhetetlenek minden emelt Wranglerhez. Ezeket az állítható és le ... Több információ

Rész: XOQSL001


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Elérhető

Leírás

Ezek az állítható és levehető stabilizátor rudak lehetővé teszik az első stabilizátor rúd helyzetének finomhangolását a kiváló kezelhetőség érdekében. Az állítható és levehető stabilizátorok elengedhetetlenek minden emelt Wranglerhez. Ezeket az állítható és levehető X-Offroad stabilizátor rudakat úgy tervezték, hogy az autóra szerelve állíthatóak legyenek. Az állítási lehetőségnek köszönhetően a stabilizátorrúd geometriája könnyen korrigálható a megemelt Wranglereken a jobb kezelhetőség érdekében. Ezeket az állítható és levehető stabilizátor rudakat 2,5" és 6" közötti rugóúttal rendelkező Wranglereken való használatra tervezték. Minden terepjáró tudja, hogy az első lengőkar egyszerű lekapcsolása könnyen 30%-kal nagyobb első tengelylengést eredményezhet. Húzza ki a csapot, hogy a rudakat a terepen történő használathoz leválassza, majd a hazaútra tegye vissza a csapot. Ezeket az állítható és levehető stabilizátor rudakat úgy tervezték, hogy csavarokkal könnyen felszerelhetőek legyenek. A gyárilag meglévő rögzítési pontok felhasználásával. Nincs szükség módosításokra.

Ráfér

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem