Narancssárga LED jelölőfények

Narancssárga LED jelölőfények 19mm

6 401 Ft
Szín:

Az X-Offroad egy vagy több 19 mm-es LED-es sárga színű sárga jelölőfény felszerelésével növelheti a környezetének láthatóságát. Ez a nagyon fényes LED-es jelölőfény nappal és éjszaka is biztosan felkelti a figyelmét a figyelmetlen járművezetőknek. Ez a jelzőfé ... Több információ

Rész: XOLAM001


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Nem elérhető

Leírás

Az X-Offroad egy vagy több 19 mm-es LED-es sárga színű sárga jelölőfény felszerelésével növelheti a környezetének láthatóságát. Ez a nagyon fényes LED-es jelölőfény nappal és éjszaka is biztosan felkelti a figyelmét a figyelmetlen járművezetőknek. Ez a jelzőfény narancssárga polikarbonát lencsével rendelkezik, szilikon gumitömlővel, hogy a szennyeződés és a nedvesség ne károsítsa a legmodernebb LED elektronikát. Ez a 19 mm-es X-Offroad LED-es jelölőfényt könnyű felszerelésre tervezték, és bárhová felszerelhető, ahol csak szüksége van rá. Ez a jelölőfény egy csatlakozóval van ellátva, amelynek működéséhez kisebb kábelezés szükséges. Párban eladó.

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem