🌞 Summer Sale / kedvezmény 15-18% 🌞

LED-es tükör készlet

LED-es tükör készlet Blinkr, Működő lámpa, Jeep Wrangler JK

-15%
61 608 Ft   52 366 Ft

A LED technológia egyre népszerűbb az autóiparban. Szinte minden új autóban van irányjelző a tükrökben. Sajnos a gyári Wrangler JK nincs erre felszerelve. Most azonban ezen változtathat: az X-Offroad bemutat egy új tükörkészletet, amely LED-es oldalsó jelzőlám ... Több információ

Rész: XOLM001


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Elérhető

Leírás

A LED technológia egyre népszerűbb az autóiparban. Szinte minden új autóban van irányjelző a tükrökben. Sajnos a gyári Wrangler JK nincs erre felszerelve. Most azonban ezen változtathat: az X-Offroad bemutat egy új tükörkészletet, amely LED-es oldalsó jelzőlámpákat és fényes fehér munkalámpákat tartalmaz. A LED lámpák saját tervezésűek, mely 9 db 3W LED Cree diódát tartalmaz. Ez 27 W-os LED-ek összteljesítményét adja a meghajtónak, amely körülbelül 2400 lm-t produkál. Mindegyik egység 45°-os sugárzási szöggel rendelkezik, hogy optimalizálja a vezető körvonalai láthatóságát terepen vagy sivatagban. Párban eladó.

Ráfér

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem