☝ Ma a CZ raktár költözés miatt zárva tart ☝

Alsó kapcsoló alátét

Alsó kapcsoló alátét Jeep Wrangler JL, Jeep Gladiator JT

143 618 Ft
Szín:

Ez az X-Offroad készlet egy alulra szerelt többlámpás vezérlővel úgy lett kialakítva, hogy megkönnyítse az életét. Úgy tervezték, hogy akár 6 különböző biztonsági funkciójú készüléket is vezérelhessen. A beépített alacsony feszültségű kikapcsoló áramkör (LVCO) ... Több információ

Rész: XOAL125


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Elérhető

Leírás

Ez az X-Offroad készlet egy alulra szerelt többlámpás vezérlővel úgy lett kialakítva, hogy megkönnyítse az életét. Úgy tervezték, hogy akár 6 különböző biztonsági funkciójú készüléket is vezérelhessen. A beépített alacsony feszültségű kikapcsoló áramkör (LVCO) automatikusan lekapcsolja a tartozékokat, amikor az akkumulátor feszültsége az üzemi szint alá csökken, így biztosítva elegendő energiát a kritikus elektromos igényekhez, például a motor beindításához. Úgy tervezték, hogy ellenálljon a terepi használat során fellépő igénybevételeknek, és tartósan megmaradjon. A többszörös fényvezérléssel ellátott alsó műszerfal rögzítő készlet a biztonságos beszereléshez némi fúrást igényel. Ez a készlet nem kompatibilis a JL gyári AUX kapcsolóegységével.

Ráfér

2019-2029 Jeep Gladiator JT
2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL

Lehet, hogy neked is tetszeni fog

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem