Bowless Top tető

Bowless Top tető 2 ajtó, Fekete, Fastback, Suntop

426 053 Ft
Szín:

Az Ultimate Top Fastback "Bowless Top" tetővel, szélvédő- és ajtókárpittal szállítjuk. A tető és az ablakok külön-külön kerülnek beépítésre, így 5 különböző tető-konfiguráció áll rendelkezésre; a teljesen nyitottól a teljesen zártig. A tető a szélvédő tetejéig ... Több információ

Rész: XOST064
Suntop


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Nem elérhető

Leírás

Az Ultimate Top Fastback "Bowless Top" tetővel, szélvédő- és ajtókárpittal szállítjuk. A tető és az ablakok külön-külön kerülnek beépítésre, így 5 különböző tető-konfiguráció áll rendelkezésre; a teljesen nyitottól a teljesen zártig. A tető a szélvédő tetejéig felhúzható, két retesszel rögzítve, így a csomagtartó szabadon marad a csomagok számára. Nagyon könnyen nyitható és zárható. A DOT által jóváhagyott, karcálló, színezett műanyag ablakok teljesen hardvermentesek, és összecsukhatóak, így kevés helyet foglalnak. Az új Suntop® ROOMERANG koncepcióval, "hardver nélkül". A ROOMERANG tökéletes kialakítású, bőséges térfogatú és hosszabb felsőt kínál a tökéletes napvédelem érdekében. A tetőn belüli ív előnyeit biztosítja, de annak korlátai nélkül. Formája az első sárvédőkön található hőkipufogón alapul, és a Wrangler JL számos más alkatrészéhez kapcsolódik. A keret eredeti menetes furataira van felszerelve. Ha teljesen "csupasz" megjelenést szeretne, akkor fordítva is felszerelhető, a teteje és az ablakok kinyithatóak.

Műszaki adatok

  • Szín: Black
  • Anyag: Denim

Ráfér

2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL

Lehet, hogy neked is tetszeni fog

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem