Szélvédő keret konzolok

Szélvédő keret konzolok Felső, Alsó, LED rámpa, 52", Jeep Wrangler JL

-9%
75 609 Ft   68 809 Ft
Szín:

A szélvédőkereten található X-Offroad fényrámpatartók lehetővé teszik a LED-es fényrámpa egyszerű felszerelését a szélvédő fölé és alá. Egyszerű, fúrásmentes telepítés, amely a Jeep meglévő helyére rögzíthető. A fényrúd-tartók 3/16" vastag acélból készülnek, l ... Több információ

Rész: XOAL110


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Elérhető

Leírás

A szélvédőkereten található X-Offroad fényrámpatartók lehetővé teszik a LED-es fényrámpa egyszerű felszerelését a szélvédő fölé és alá. Egyszerű, fúrásmentes telepítés, amely a Jeep meglévő helyére rögzíthető. A fényrúd-tartók 3/16" vastag acélból készülnek, lézerrel vágják és precíziós CNC préssel formálják. A könnyű rámpa Texture Powder Coating Fine bevonattal van ellátva. Könnyen telepíthető. A fényrúd-tartókhoz precízen vágott gumitömítések tartoznak, amelyek megvédik járműve fényezését a kopástól. A lámpatartót 52"-os LED-es fénysávhoz tervezték. Nem illik a 4xe (hibrid) változathoz.

Ráfér

2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL

Lehet, hogy neked is tetszeni fog

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem