🌞 Summer Sale / kedvezmény 15-18% 🌞

Tető és oldalsó ablakok szigetelésére szolgáló készlet

Tető és oldalsó ablakok szigetelésére szolgáló készlet 4 ajtó, Szürke, Jeep Wrangler JK 2011-2018

-15%
93 211 Ft   79 229 Ft
Szín:

Szeretné szigetelni Jeep Wrangler JK fix tetejét? Tekintse meg vadonatúj X-Offroad ablakszigetelésünket, amely lehetővé teszi, hogy a fűtés és a légkondicionálás hatékonyan működjön Wranglerében, miközben csökkenti az út zaját a napi ingázás során. Ezek az abl ... Több információ

Rész: XOKT015


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Elérhető

Mi van a készletben?

Leírás

Szeretné szigetelni Jeep Wrangler JK fix tetejét? Tekintse meg vadonatúj X-Offroad ablakszigetelésünket, amely lehetővé teszi, hogy a fűtés és a légkondicionálás hatékonyan működjön Wranglerében, miközben csökkenti az út zaját a napi ingázás során. Ezek az ablakhuzatok, amelyek belsejében habszivacs szövetből állnak, szép megjelenést kölcsönöznek Wranglerjének belsejének. Tépőzárral van felszerelve. A telepítéshez nincs szükség speciális szerszámokra. Akkor is felszerelhető, ha a rögzített Wrangler tető fel van csavarozva. Illik a 2011-2018-as facelift utáni modellekhez. A készlet 4x fix tető és 2x oldalablak szigetelést tartalmaz.

Műszaki adatok

  • Anyag: Oxford + EPE

Ráfér

2011-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem