🔥 kedvezmény 11%: Bonnets 🔥

Működő LED lámpák készlete

Működő LED lámpák készlete Szélesvásznú, 45W

-10%
35 204 Ft   31 684 Ft

Az egyik legsokoldalúbb és legkompaktabb X-Offroad világítási megoldás. Szpot és szélesvásznú LED lámpák kombinációja. Ideális minden olyan alkalmazáshoz, amely sokféle világítást igényel, beleértve az A-oszlopokat, ködlámpákat és motorkerékpár-alkalmazásokat. ... Több információ

Rész: XOKT005


Spanyol raktár: Nem elérhető
Cseh raktár: Nem elérhető

Mi van a készletben?

Ne felejts el vásárolni sem

Leírás

Az egyik legsokoldalúbb és legkompaktabb X-Offroad világítási megoldás. Szpot és szélesvásznú LED lámpák kombinációja. Ideális minden olyan alkalmazáshoz, amely sokféle világítást igényel, beleértve az A-oszlopokat, ködlámpákat és motorkerékpár-alkalmazásokat. A lámpatesteket 120°-os vízszintes fénylefedettséggel szállítjuk párban vagy egyedi alkalmazásokban. A tartós vízálló konstrukció IP 67 védelmi fokozattal rendelkezik, és törhetetlen polikarbonát átlátszó lencsékkel van felszerelve. A bordázott hűtőbordák szaténfekete porbevonattal rendelkeznek. A lámpák közúti használatra nem engedélyezettek, és csak szántóföldi használatra készültek.

A készlet tartalmaz: 2× LED munkalámpa Szélesvásznú

Lehet, hogy neked is tetszeni fog

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem