🌞 Summer Sale / kedvezmény 15-18% 🌞

Működő LED lámpák készlete

Működő LED lámpák készlete Spot + Széles, 60W

-15%
10 658 Ft   9 059 Ft

A nagy teljesítményű világítási rendszerek új generációja érkezik. Szpot és szélesvásznú LED lámpák kombinációja. Világítókúp 170° szélesvásznú LED-ekhez és 30° épület LED-ekhez. Egyik legerősebb, kompakt kialakítású LED-lámpánk 10 szélesvásznú LED-et és 10 sp ... Több információ

Rész: XOKT003


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Elérhető

Mi van a készletben?

Ne felejts el vásárolni sem

Leírás

A nagy teljesítményű világítási rendszerek új generációja érkezik. Szpot és szélesvásznú LED lámpák kombinációja. Világítókúp 170° szélesvásznú LED-ekhez és 30° épület LED-ekhez. Egyik legerősebb, kompakt kialakítású LED-lámpánk 10 szélesvásznú LED-et és 10 spot LED-et tartalmaz. A tartós vízálló konstrukció IP 67 védelmi fokozattal rendelkezik, és törhetetlen polikarbonát átlátszó lencsékkel van felszerelve. A bordázott hűtőbordák szaténfekete porbevonattal rendelkeznek. A lámpák közúti használatra nem engedélyezettek, és csak szántóföldi használatra készültek. A készlet két LED lámpát tartalmaz.

Lehet, hogy neked is tetszeni fog

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem