🔥 kedvezmény 11%: Bonnets 🔥

7"-os LED fényszóró készlet

7"-os LED fényszóró készlet Beleértve az irányjelző lámpát, Jeep Wrangler JK, TJ, CJ's, serie 7000

54 007 Ft
Szín:

A 7000-es sorozat Xoffroad LED lámpái nagy teljesítményű, 7 hüvelykes, lekerekített lámpák LED-es visszaverő technológiával. A Xoffroad 7 "LED fényszórók közvetlenül helyettesítik a 7" OEM fényszórókat. Adjon agresszívebb megjelenést Jeepjének. Cserélje le gyá ... Több információ

Rész: XOHL004


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Nem elérhető

Ne felejts el vásárolni sem

Leírás

A 7000-es sorozat Xoffroad LED lámpái nagy teljesítményű, 7 hüvelykes, lekerekített lámpák LED-es visszaverő technológiával. A Xoffroad 7 "LED fényszórók közvetlenül helyettesítik a 7" OEM fényszórókat. Adjon agresszívebb megjelenést Jeepjének. Cserélje le gyári fényszóróit nagy teljesítményű LED lámpára! Ezek a LED-es fényszórók gyorsan növelik a láthatóságot, ami nagyobb biztonságot eredményez. A fényszórókat H4-es foglalattal szállítjuk (EU modellek). Beleértve a H13-as redukciót H4-re. Könnyű telepítés: A Plug & Play telepítésnek köszönhetően ez a 7 hüvelykes LED gyorsan és egyszerűen helyettesíti a normál fényszórókat. A fényszórók narancssárga téglalap alakú LED-del vannak felszerelve a lámpa közepén az irányjelzők jelzésére. A járművek gyárilag nincsenek felszerelve olyan csatlakozókkal, amelyek az irányjelzőket a fényszóróhoz csatlakoztatják. Szükséges a kábelezés beállítása és a kormányjel használata pl. az elülső oldalfalakról. Párban eladó.

Műszaki adatok

  • Átmérő: 7 inch
  • Hőfok: 6000K
  • Izzókhoz: CREE LED (2x)
  • üzemi feszültség: 9-32V DC
  • Foglalat: H4

Ráfér

1955-1986 Jeep CJ-5
1997-2006 Jeep Wrangler TJ
2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Lehet, hogy neked is tetszeni fog

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem