Kiváló strandbikini

Kiváló strandbikini Szürke, 4 ajtó, Jeep Wrangler JK

HUF 104,664
Szín:

A legjobb módja annak, hogy igazi szabadtéri élményt élvezhessen barátaival az X-Offroad Bikini Top Plus. A könnyen hordható és levehető bikini védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben mind a vezetőnek, mind az utasoknak, valamint minden hátsó ülés ... Több információ

Rész: XOBB001


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Nem elérhető

Ne felejts el vásárolni sem

Leírás

A legjobb módja annak, hogy igazi szabadtéri élményt élvezhessen barátaival az X-Offroad Bikini Top Plus. A könnyen hordható és levehető bikini védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben mind a vezetőnek, mind az utasoknak, valamint minden hátsó ülésen utazónak a meleg tavaszi és nyári hónapokban utazva. Ezek a bikinik puha vitorlaszövetből készültek, és fúrásmentesen rögzíthetők közvetlenül a védőkeretre pántok, csatok, horgok és hurkok segítségével. Minden bikinit a Jeep elejére kell rögzíteni a szükséges sín segítségével, hogy fúrás nélkül rögzítse az első kerethez (nem tartozék).

Ráfér

2010-2016 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem