LED ködlámpa készlet

LED ködlámpa készlet Hajkereszt stílus, Magas fényerő, Jeep Wrangler JK

HUF 50,930
Szín:

Az X-Offroad vadonatúj full LED ködlámpákat mutat be 30 W-os, nagy teljesítményű LED lenvászonnal és nappali menetlámpákat "Crosshair" effektussal. Cserélje le gyári ködlámpáit nagy teljesítményű LED izzókra! A ködlámpa háza alumínium ötvözetből készült, és ed ... Több információ

Rész: XOFL010


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Elkelt

Leírás

Az X-Offroad vadonatúj full LED ködlámpákat mutat be 30 W-os, nagy teljesítményű LED lenvászonnal és nappali menetlámpákat "Crosshair" effektussal. Cserélje le gyári ködlámpáit nagy teljesítményű LED izzókra! A ködlámpa háza alumínium ötvözetből készült, és edzett műanyag fedőüveggel. Ezek a LED ködlámpák gyorsan növelik a láthatóságot, ami nagyobb biztonságot eredményez. Az Xoffroad lámpákat a legjobbat igénylő tereprajongók számára tervezték. Csak szabványos USA vagy EU gyári lökhárítóhoz. Nem a különleges kiadású lökhárítókhoz, mint a 10. évfordulóhoz, vagy más lökhárítókhoz az utángyártott piacról.

Műszaki adatok

  • Erős: 30W
  • Fényesség: 4000
  • Hőfok: 6000K

Ráfér

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Lehet, hogy neked is tetszeni fog

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem