Univerzális hangtompító

Univerzális hangtompító Rozsdamentes acél, 2.5"

44 006 Ft

Javítsa járműve kipufogójának áramlását és adjon agresszív hangzást ezzel az X-Offroad univerzális kipufogócsővel. Ez a hangtompító tartós, nagy áramlású kialakítású, központi kimeneti nyílással rendelkezik, amely áramvonalasítja a kipufogórendszert, mivel a k ... Több információ

Rész: XOUM001


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Elérhető

Leírás

Javítsa járműve kipufogójának áramlását és adjon agresszív hangzást ezzel az X-Offroad univerzális kipufogócsővel. Ez a hangtompító tartós, nagy áramlású kialakítású, központi kimeneti nyílással rendelkezik, amely áramvonalasítja a kipufogórendszert, mivel a kipufogógázok egy központi helyen távoznak, ahelyett, hogy a hangtompító oldalára kényszerülnének. Ez a kipufogó rozsdamentes acélból készült, és egy belső perforált rozsdamentes acélcsővel és tömítéssel rendelkezik, amely segít a belső zajszint szabályozásában, miközben nagymértékű teljesítménynövekedést biztosít a széria kipufogókhoz képest.

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem