Négyzet alakú LED fényszóró készlet

Négyzet alakú LED fényszóró készlet Króm, Európai homologizáció E24, Jeep Cherokee XJ, Wrangler YJ, serie E6000

131 616 Ft
Szín:

Ezekkel az 5x7 hüvelykes X-Offroad LED-es fényszórókkal tisztán láthatja az utat vagy a terepet. Tartós tartósságra épült, és szilárd konstrukciója rendkívül tartós, könnyű kompozit anyagból készült, amely ellenáll a sérüléseknek és a normál vezetési körülmény ... Több információ

Rész: XOHL083


Spanyol raktár: Hamarosan raktáron
Cseh raktár: Hamarosan raktáron

Leírás

Ezekkel az 5x7 hüvelykes X-Offroad LED-es fényszórókkal tisztán láthatja az utat vagy a terepet. Tartós tartósságra épült, és szilárd konstrukciója rendkívül tartós, könnyű kompozit anyagból készült, amely ellenáll a sérüléseknek és a normál vezetési körülményeknek. Cserélje le gyári fényszóróit nagy teljesítményű LED lámpára! A LED fényszórók közvetlenül helyettesítik a gyári fényszórókat. Az X-Offroad lámpákat a legjobbat igénylő tereprajongók számára tervezték. Európai E24-es homologizációs tanúsítvánnyal szállítjuk. Párban eladó. Megjegyzés: A Jeep Wrangler YJ esetében ügyeljen arra, hogy azonos méretű legyen, ez az YJ fényszórók nagyobb változata.

Műszaki adatok

  • Márkák: DOT SAE, E24
  • Foglalat: H4

Ráfér

1984-2001 Jeep Cherokee XJ
1987-1995 Jeep Wrangler YJ

Lehet, hogy neked is tetszeni fog

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem