Kapcsolópanel mobiltelefon-tartóval

Kapcsolópanel mobiltelefon-tartóval 8 kapcsoló, Jeep Wrangler JK

140 818 Ft
Szín:

A Jeep szinte korlátlan számú módosítást kínál, amelyeket el tud képzelni. Azonban minden olyan beállítást, amely áramot igényel, ellenőrizni kell. Ezért az X-Offroad bemutatja a Jeep Wrangler JK modellhez készült professzionális kapcsolószekrény panelt, telef ... Több információ

Rész: XORS021


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Elérhető

Leírás

A Jeep szinte korlátlan számú módosítást kínál, amelyeket el tud képzelni. Azonban minden olyan beállítást, amely áramot igényel, ellenőrizni kell. Ezért az X-Offroad bemutatja a Jeep Wrangler JK modellhez készült professzionális kapcsolószekrény panelt, telefontartóval. Ez a készlet tartalmaz egy relédobozt műanyag borítással, acél konzolt a könnyű felszereléshez, 8 kapcsolóval ellátott panelt, telefontartót és szerelési tartozékokat. Ehhez a termékhez nem kell további vezetékeket vásárolnia, pl. kiegészítő lámpákhoz, LED-es lámpatartókhoz stb., mert minden biztosíték és relé a vezérlődoboz részét képezi. A fejlett hő- és túlterhelés elleni védelem segíti a rakomány biztonságos működését. Magas hőmérsékletnek ellenálló biztosítékrelédoboz ház környezetbarát és nem éghető, tartós ABS műanyagból. Illik a 2011-2018-as facelift utáni modellekhez.

Műszaki adatok

  • Maximális terhelés csatornánként: 30A
  • Feszültség: 12V

Ráfér

2011-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem