9"-os LED fényszóró készlet

9"-os LED fényszóró készlet Fekete, Magas fényerő, Halo, Jeep Wrangler JL, Jeep Gladiator JT

511 781 Ft
Szín:

A 9"-os LED X-offroad fényszóró a gyári kialakítású, kiegészítő Halo gyűrűvel ellátott. Cserélje le gyári fényszóróit nagy teljesítményű LED lámpára! A 9 "LED fényszórók közvetlenül helyettesítik a 9" OEM fényszórókat. Ezek a LED-es fényszórók gyorsan növelik ... Több információ

Rész: XOHL072


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Nem elérhető

Leírás

A 9"-os LED X-offroad fényszóró a gyári kialakítású, kiegészítő Halo gyűrűvel ellátott. Cserélje le gyári fényszóróit nagy teljesítményű LED lámpára! A 9 "LED fényszórók közvetlenül helyettesítik a 9" OEM fényszórókat. Ezek a LED-es fényszórók gyorsan növelik a láthatóságot, ami nagyobb biztonságot eredményez. Az X-Offroad lámpákat a legjobbat igénylő tereprajongók számára tervezték. Ezek az új LED-es fényszórók a legkorszerűbb felépítéssel és a legmodernebb jellemzőkkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik az extrém terhelést a terepen. A LED-es fényszóró extra alumínium hűtőbordával van felszerelve a jobb teljesítmény és a hosszú élettartam érdekében. Párban eladó.

Műszaki adatok

  • Átmérő: 9 inch
  • Magas energiafogyasztás: 55W
  • Alacsony energia fogyasztás: 45W
  • Átlagos fényerő (magas): 4500LM
  • Átlagos fényerő (alacsony): 2000LM
  • Vízálló: IP67
  • Márkák: DOT SAE

Ráfér

2019-2029 Jeep Gladiator JT
2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL

Lehet, hogy neked is tetszeni fog

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem